Start en Finish

Lisse dag 1 en 2

De start en finish van de dag 1 en 2 zijn op de Heereweg (voor het gemeentehuis) in Lisse. Een gezellige plek waar het bij het Vierkant en de Heereweg met zijn vele leuke terrassen goed toeven is.

In de laatste kilometers wandel je op dag 1 door bloemententoonstelling Keukenhof en op dag 2 door de tuin van Kasteel Keukenhof.

Bloemententoonstelling Keukenhof is normaal gesproken alleen maar in de lente te bezoeken. Toch mogen wij wat bijzonders doen. Dit jaar wandelen wij met de Duin en Bollen Vierdaagse een klein stukje door het park voor een kijkje achter de schermen tijdens het planten van de 7 miljoen bloembollen. Wist je dat maar liefst 45 tuinmannen 3 maanden lang bezig zijn met het planten van de bloembollen? Een aardige klus! Een paar maanden later kan je de bloemenpracht in volle glorie aanschouwen.

Op dag 2 lopen we door de tuin van Kasteel Keukenhof. Ondanks dat de eerste herfstkleuren zichtbaar zijn kunnen we nog steeds genieten van prachtige dahlia’s tijdens onze wandeling. In de tuin van het kasteel staan zo’n 150 verschillende soorten dahlia’s van kwekers uit de Bollenstreek. Een geweldig gezicht!

Noordwijk dag 3 en 4

Misschien wel de mooiste badplaats van Nederland. We hebben het over Noordwijk met schitterende hotels, mooie boulevards en kleurrijke strandtenten. Levendig en gezellig in de zomer als de badgasten er allemaal zijn. Maar heb  je die fraaie kustplaats weleens in de herfst gezien. Wel, die gaan wij jou voorschotelen. En dan ook nog eens op de allerlaatste dag van de Duin en Bollen Vierdaagse, als je al jouw kilometers er op hebt zitten.

Je start en finisht dan op de Koningin Wilhelmina Boulevard, bij het Palaceplein. Moet je eens kijken hoe je dan wordt binnengehaald. En hoe die laatste kilometer gaat heten? Wij gaan het zien.

Noordwijk

Noordwijk aan Zee is het hele jaar door een belevenis. Ga lekker shoppen in de gezellige Hoofdstraat of haal een ijsje bij een van de vele ijssalons. Pak de eerste zonnestralen in de lente op het strand, huur een strandbedje in de zomer, maak kleurrijke wandelingen door de duinen in de herfst en zoek de gezelligheid op bij een lekker restaurant in de winter.
Lees meer
Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.