Start en Finish

Keukenhof dag 1 en 2

Wat kan je nou nog over Keukenhof vertellen? Zo bekend is de mooiste bloementuin ter wereld. Toch gaan wij wat bijzonders doen. Precies als begonnen wordt met het steken van de 7 miljoen bollen in schitterend vormgegeven delen van de tuin, wandelen wij met de Duin en Bollen Vierdaagse door Keukenhof. Wist je dat maar liefst 45 man 3 maanden lang bezig zijn met het poten van de bollen. Super zwaar werk dat eigenlijk nooit wordt getoond. Nu wel aan jou. Een half jaar later kan je de bloemenpracht in volle glorie aanschouwen. En we lopen natuurlijk door de Kasteeltuin Keukenhof. Zeker in de herfst een geweldig gezicht. Waar de start en finish in Lisse precies komen, lees je binnenkort.

Noordwijk dag 3 en 4

Misschien wel de mooiste badplaats van Nederland. We hebben het over Noordwijk met schitterende hotels, mooie boulevards en kleurrijke strandtenten. Levendig en gezellig in de zomer als de badgasten er allemaal zijn. Maar heb  je die fraaie kustplaats weleens in de herfst gezien. Wel, die gaan wij jou voorschotelen. En dan ook nog eens op de allerlaatste dag van de Duin en Bollen Vierdaagse, als je al jouw kilometers er op hebt zitten. Moet je eens kijken hoe je dan wordt binnengehaald. En hoe die laatste kilometer gaat heten? Daar komen we nog op terug.

Noordwijk

Noordwijk aan Zee is het hele jaar door een belevenis. Ga lekker shoppen in de gezellige Hoofdstraat of haal een ijsje bij een van de vele ijssalons. Pak de eerste zonnestralen in de lente op het strand, huur een strandbedje in de zomer, maak kleurrijke wandelingen door de duinen in de herfst en zoek de gezelligheid op bij een lekker restaurant in de winter.
Lees meer
Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.