Er is een fonkelnieuw wandelschoenenmerk, DUCA genaamd. Het is dit jonge Italiaanse merk dat zich als prominente sponsor aansluit bij de Duin en Bollen Vierdaagse die voor het eerst wordt gehouden van 13 tot en met 16 oktober 2022. De hippe schoenen zijn niet alleen mooi van vormgeving en kleurstelling, ook de zolen zijn voorzien van een spectaculair, nieuw type demping waardoor het wandelen geen moeite lijkt te kosten. Door het RGS (RollingGait System) in de zool rol je als het ware automatisch in de volgende stap.

DUCA en de Duin en BollenVierdaagse hebben afgesproken om samen te bouwen aan een mooi, nieuw, sportief, laagdrempelig wandelevenement maar vooral ook om het mooie, nieuwe schoenenmerk in de markt te zetten. Om die reden tekenden DUCA-eigenaar Frank van Wezel (links op de foto) en Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse een driejarige overeenkomst.

Naast schoenen zal DUCA op termijn ook wandelkleding gaan ontwikkelen die eveneens via de Duin en Bollen Vierdaagse aan de wandelaars zal worden aangeboden. DUCA start bij de Duin en Bollen Vierdaagse met mooie aanbiedingen om de wandelaars snel kennis te laten maken met het nieuwe wandelschoenenfenomeen.

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.