Club

De DB4Daagse Club is leuk en gratis…

Iedereen kan lid worden van de DB4Daagse Club, inderdaad, de club die hoort bij de Duin en Bollen Vierdaagse.
De club heeft geen clubblad of prikbord, maar communiceert met haar leden via een app, de DB4Daagse App.

Wat heb ik er aan om lid te worden?
Simpel, je krijgt als eerste al het nieuws van de Duin en Bollen Vierdaagse te horen. En in de loop van de tijd ontvang je steeds meer voordelen. Je krijgt ondersteuning bij de wandeltrainingen, tips voor het wandelen van ons en onze partners, maar je kunt straks ook gemakkelijk een campingplaats, een pension of hotelletje boeken, of een etentje in een restaurant reserveren. Om maar eens iets te noemen. En je leert alles over die hele leuke Duin en Bollenstreek.

Gratis sparen

Maar misschien wel het allerleukste is dat je als lid van de DB4Daagse Club kunt sparen, punten sparen. Gewoon door lid te zijn, af en toe ergens op te antwoorden of te reageren. Of door bijvoorbeeld een trainingsschema te volgen. Inschrijven voor een afstand levert bonuspunten op, ook als je iemand anders opgeeft.

En met die gespaarde punten kun je dikke kortingen krijgen bij winkels, bedrijven en andere partners van de DB4Daagse. Soms zelfs iets gratis.

Hoe je lid kunt worden?

Eenvoudig. Download de DB4Daagse App op jouw smartphone of tablet en vertel wie je bent.

Nog even, dan is de DB4Daagse App er…
Binnenkort wordt de app gelanceerd. Dan is hij direct al leuk, maar in de loop van de maanden, jaren, komen er steeds meer digitale gadgets, hebbedingetjes, voordeeltjes en leuke nieuwtjes bij.

En nogmaals, het lid zijn van de DB4Daagse Club of het downloaden van de DB4Daagse App kost je helemaal niks. En je hoeft je ook niet direct in te schrijven voor een afstand. Kijk eerst maar eens of je het leuk vindt.

                 DE 2e EDITIE VAN DE DUIN EN BOLLEN VIERDAAGSE

wordt gehouden op donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober 2023.

Inschrijven vanaf januari 2023

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.