Vrijwilligers

Wil jij helpen?

De Duin en Bollen Vierdaagse is een project van de hele streek. De wandelaars komen door alle dorpen waar ze natuurlijk hopen te worden onthaald door de bewoners zelf, door de ondernemers, door de verenigingen.

Daarom vragen wij ook of jij het leuk vindt om te helpen bij de organisatie, al is het alleen maar in jouw dorp op die ene dag dat de wandelaars er doorheen trekken.

Wat wij nodig hebben?

Verkeersregelaars

Die helpen met oversteken, die het verkeer tijdelijk tegenhouden

Parcours-assistenten

Die de weggetjes, paden, straten “bewaken” waar maar heel weinig verkeer komt

Verzorgingsposten

Wandelaars moeten af en toe worden verzorgd. Met water, een sportdrankje, misschien wel fruit of iets anders lekkers en vaak een luisterend oor (hoe gaat het…?)

Masseurs

De spieren en pezen krijgen heel wat te verduren tijdens die 4 dagen, dus is het fijn als een wandelaar voor, tijdens of na de wandeling even kan relaxen op een massagetafel.

Op- en afbouwers

Er worden langs de route dranghekken en andere hulpmiddelen geplaatst. Maar ook bij de start en finish worden poorten of andere bouwwerken gebouwd.

Uitpijlers

Het is natuurlijk fijn als je weet waar je heen moet als je jouw voorganger kwijt bent. Wel, alle routes moeten worden uitgepijld (bordjes met pijlen ophangen). Misschien vind jij dat leuk?

Stempelposten

Hebben we niet meer maar er zijn wel check points waar de wandelaars elektronisch gecheckt worden. Daar staan wel onze mensen bij.

Gastvrouwen- en heren

Wandelaars melden zich voordat ze vertrekken. Natuurlijk hebben we daarom gastvrouwen en -heren die er zijn als de wandelaars op weg gaan en finishen.

Uitreikers van de beloning

Of het nu een kruisje, medaille of vaan wordt. Op de finaledag krijgt de finisher zijn verdiende beloning. Wil jij die overhandigen?

Mail dan met [email protected] en wij bellen of mailen jou terug.

Maar…

voor alle medewerkers geldt dat wij er zijn voor de wandelaar. Het zijn onze gasten en wij helpen ze met z’n allen naar de finish toe, want ze hebben het wandelend al zwaar genoeg…

Gastvrij…

Voor alle medewerkers geldt dat wij er zijn voor de wandelaar. Het zijn onze gasten en wij helpen ze met z’n allen naar de finish toe, want ze hebben het wandelend al zwaar genoeg…

DE 2e EDITIE VAN DE DUIN EN BOLLEN VIERDAAGSE 

wordt gehouden op donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober 2023.

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.