Start- en Eindtijden 

De 40 kilometer start tussen 7.30 en 8.00 uur
De 30 kilometer start tussen 7.30 en 8.00 uur
De 20 kilometer start tussen 8.00 en 9.30 uur
De 15 kilometer start tussen 9.30 en 11.00 uur
De 5 kilometer start tussen 11.00 en 11.30 uur

Iedere 10 minuten starten er 200 wandelaars (jouw persoonlijke tijd ontvang je 2 weken van tevoren)
Jouw starttijd krijg je toegewezen op basis van volgorde van inschrijving.

Eindtijd

De eindtijd is 17.30 uur voor iedereen.

Later beginnen kan niet

Soms vragen mensen of zij later kunnen starten. Of zij vanwege werk of school bijvoorbeeld pas kunnen vertrekken in de middag of zelfs in de avond. Het antwoord is “nee”. Je kunt op jouw afstand uitsluitend starten in het aangegeven tijdvak. Start je toch later, is de kans groot dat de checkpoints (en relaxplekken) zijn opgeruimd waardoor je geen recht meer hebt op een medaille of certificaat.

Hoeveel kilometers over het strand?

Soms willen mensen niet over het strand wandelen. Dat kan. Of soms willen ze juist graag die gezonde zeelucht van dichtbij opsnuiven. Dat kan natuurlijk ook. Daarom even op een rij.

Op dag 3 lopen alle wandelaars van de 15, 20, 30 én 40 kilometer ongeveer 4 kilometer over het strand. En verder worden alleen de diehards van de 40 kilometer nog twee keer het strand op gestuurd. Deelnemers met een rolstoel krijgen een omleiding aangeboden.

Geen stempels maar Checkpoints

Wij hebben het al vaker gezegd. Wij gaan bij de Duin en Bollen Vierdaagse werken met checkpoints om er zeker van te zijn dat iedereen de juiste afstand en de juiste route heeft gewandeld. Dan pas krijg je die felbegeerde medaille of dat mooie certificaat. Dus werd ons gevraagd waar die checkpoints zijn. Dat vertellen wij dus niet, om het spannend te houden.

 

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.