Start- en Eindtijden 

De 40 kilometer start tussen 6.00 en 7.00 uur
De 30 kilometer start tussen 7.00 en 8.00 uur
De 20 kilometer start tussen 8.00 en 10.00 uur
De 15 kilometer start tussen 10.00 en 11.30 uur
De 5 kilometer start tussen 16.00 en 16.30 uur op donderdag en vrijdag
De 5 kilometer start tussen 11.30 en 12.00 uur op zaterdag en zondag

Iedere 10 minuten starten er 200 wandelaars (jouw persoonlijke tijd ontvang je 2 weken van tevoren)
Jouw starttijd krijg je toegewezen op basis van volgorde van inschrijving.

Eindtijd

De eindtijd is 17.00 uur voor iedereen. Er is één uitzondering: de wandelaars van de 5 kilometer op donderdag en vrijdag. Op die dagen mogen zij tot 18.00 uur finishen, omdat ze laat starten.

Later beginnen kan niet

Soms vragen mensen of zij later kunnen starten. Of zij vanwege werk of school bijvoorbeeld pas kunnen vertrekken in de middag of zelfs in de avond. Het antwoord is “nee”. Je kunt op jouw afstand uitsluitend starten in het aangegeven tijdvak. Start je toch later, is de kans groot dat de checkpoints (en relaxplekken) zijn opgeruimd waardoor je geen recht meer hebt op een medaille of certificaat.

Hoeveel kilometers over het strand?

Soms willen mensen niet over het strand wandelen. Dat kan. Of soms willen ze juist graag die gezonde zeelucht van dichtbij opsnuiven. Dat kan natuurlijk ook. Daarom even op een rij.

Op dag 3 lopen alle wandelaars van de 15, 20, 30 én 40 kilometer ongeveer 4 kilometer over het strand. En verder worden alleen de diehards van de 40 kilometer nog twee keer het strand op gestuurd. Op dag 1 nog 2 kilometer lang en op dag 4 nog 1 ruime kilometer. Deelnemers met een rolstoel krijgen een omleiding aangeboden.

Geen stempels maar Checkpoints

Wij hebben het al vaker gezegd. Wij gaan bij de Duin en Bollen Vierdaagse werken met checkpoints om er zeker van te zijn dat iedereen de juiste afstand en de juiste route heeft gewandeld. Dan pas krijg je die felbegeerde medaille of dat mooie certificaat. Dus werd ons gevraagd waar die checkpoints zijn. Dat vertellen wij dus niet, om het spannend te houden.

Start en Finish

De start op 13 en 14 oktober is op de Heereweg voor het gemeentehuis in Lisse.
De start op 15 en 16 oktober is op de Koningin Wilhelmina Boulevard bij het Palaceplein.

 

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.