Voorzieningen

Je moet wel zelf wandelen…

Natuurlijk moet je zelf wandelen. Daar gaat het om in een Vierdaagse. Maar wij kunnen het je wel makkelijker maken door voor goede voorzieningen te zorgen. Hieronder alvast een eerste overzicht van wat er gaat komen langs de route om jou verder te helpen. En die lijst wordt in de loop van het jaar alleen maar aangevuld. Maak er gebruik van…
 


Waterpunten

Nee, oktober is geen zomermaand maar toch zal je af en toe snakken naar wat vers water. Wij gaan dus voor punten zorgen waar je flesje of flacon kunt vullen.

Stempelposten ja of nee?

Stempelen hoeft niet en toch ook weer wel, want wij willen wel controleren of je op de digitale stempelpunten bent geweest. Je hoeft er alleen maar langs te lopen, want het gebeurt elektronisch.

Relaxplek

Even bijtanken door een kwartiertje te rusten, kun je op de relaxplek. Die een beetje gezellig is gemaakt en je overal op de route tegenkomt.

Toiletten

Wij plaatsen toiletcabines en zogenaamde plaskruizen langs de route. Al kun je natuurlijk ook bij een restaurant gebruik maken van het toilet als je net op het terras wat eten of drinkt

Massage

Bij de start en finish zijn masseurs beschikbaar om jouw vermoeide spieren een beetje verlichting te geven. Maar ook langs de route kun je je laten masseren, als het iets te zwaar wordt.

Blarenprikkers

Eenmaal flink op weg kan je natuurlijk weleens een blaar oplopen. O, wat ben je dan gelukkig als er een blarenprikker in de buurt is. Gaan wij voor zorgen.

EHBO

EHBO-ers van het Rode Kruis zijn langs de hele route te vinden om de eerste hulp te verlenen wanneer nodig.

Start en Finish

Is het gebied waar je graag wilt zijn. Of ’s ochtends vol adrenaline om te starten of later op de dag om vooral na jouw inspanningen voldaan terug te kijken op weer zo’n mooie wandeldag.

Het start/finishgebied wordt mooi aangekleed en gezellig gemaakt. Op de foto slechts een lichte impressie. Daar kun je muziek verwachten en allerlei andere leuke zaken. Gegarandeerd dat er veel mensen rond lopen. Waarschijnlijk staan jouw kinderen, papa of mama, man of vrouw, vrienden op je te wachten. Fijn om ze weer te zien, toch?

DE ALLEREERSTE EDITIE VAN DE DUIN EN BOLLEN VIERDAAGSE

wordt gehouden op donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober 2022

Inschrijving vanaf januari 2022

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.