Voorzieningen

Wat je allemaal krijgt…?

Natuurlijk moet je zelf wandelen. Daar gaat het om in een Vierdaagse. Maar wij kunnen het je wel makkelijker maken door voor goede voorzieningen te zorgen. Hieronder alvast een eerste overzicht van wat er gaat komen langs de route om jou verder te helpen. En die lijst wordt in de loop van het jaar alleen maar aangevuld. Maak er gebruik van…
 

Gratis Chillplek

Even bijtanken door een kwartiertje te rusten, kun je op de chill-plek. Die een beetje gezellig is gemaakt en je overal op de route tegenkomt. Wij noemen ze ook wel relax-plekken.

Gratis Toiletten

Wij plaatsen toiletcabines en zogenaamde plaskruizen langs de route. Al kun je natuurlijk ook bij een restaurant gebruik maken van het toilet als je net op het terras wat eten of drinkt

Gratis Massage

Bij de start en finish zijn masseurs beschikbaar om jouw vermoeide spieren een beetje verlichting te geven. Maar ook langs de route kun je je laten masseren, als het iets te zwaar wordt.

Gratis Waterpunten

Nee, oktober is geen zomermaand maar toch zal je af en toe snakken naar wat vers water. Wij gaan dus voor punten zorgen waar je flesje of flacon kunt vullen.

Stempelposten ja of nee?

Stempelen hoeft niet en toch ook weer wel, want wij willen wel controleren of je op de digitale stempelpunten bent geweest. Je hoeft er alleen maar langs te lopen, want het gebeurt elektronisch.

Gratis Blarenprikkers

Eenmaal flink op weg kan je natuurlijk weleens een blaar oplopen. O, wat ben je dan gelukkig als er een blarenprikker in de buurt is. Gaan wij voor zorgen.

Gratis Tracing

Jouw vrouw, man, kind, vriend of buurman kan je volgen via de chipregistratie. Zelfs als ze thuis zitten, kunnen ze zien waar je bent en of je nog op weg bent. Mooie service toch?

Gratis EHBO

EHBO-ers van het Rode Kruis zijn langs de hele route te vinden om de eerste hulp te verlenen wanneer nodig.

Gratis Tape Service

Je kunt je ’s ochtends gratis laten tapen. De stukjes tape moet je wel betalen, maar het tapen is gratis. Loop je toch fijner jouw kilometers.

Gratis Kuiten Spuiten

Onderweg kan je bij Ice Power gratis jouw kuiten laten spuiten. Lekker koel, dan kan je er echt weer even tegen. Kost je niks.

Niet wachten voor de start

Je hoeft je voor de start niet persoonlijk te melden. Je moet wel het label bij je dragen waar jouw chip in zit. Maar daarmee kan je in de ochtend gewoon over de startstreep lopen en op weg gaan. Geen wachtrijen voor de start dus.

Gratis Shuttlebussen van en naar de start

Als je overnacht in de buurt van Noordwijk of Katwijk en je moet vroeg naar de start in Lisse, kun je gebruik maken van de shuttle bussen. En ze brengen je natuurlijk ook terug na jouw finish. Gratis.

Parkeren

Op het parkeerterrein van Keukenhof in Lisse kun je per dag gratis parkeren (auto mag ’s avonds na 20.00 uur niet blijven staan). In Noordwijk is er plaats genoeg op het Wantveld. Dagkaart kost €10. Beide terreinen zijn een kilometer van de start en finish. 

Gratis Fruit en andere versnaperingen

As jij er even doorheen zit, helpt het dat je bij ons gratis fruit of andere lekkernijen kunt krijgen. Dat helpt je weer op weg.

Gratis Muziek en entertainment

Samen met de bewoners zorgen wij ervoor dat je regelmatig vermaakt wordt met muziek of een ander vorm van entertainment. Gezellig toch.

Gratis Podcasts over interessante onderwerpen

Wij gaan je af en toe vertellen wat je tegenkomt. Hou jouw smartphone aan en je krijgt van ons af en toe een podcast (een gesproken verhaaltje) te horen. De verteller is Ard Zandbergen van Bollenstreek Omroep

En dan… een fantastische Medaille

Ja, natuurlijk moet je wel de vier dagen volgemaakt hebben, maar dan krijg je ook echt wat. Het is een schitterende tweede medaille in een serie van vijf. Als je nu voor het eerst meedoet, mag je ook kiezen voor de medaille nummer 1 om de serie alsnog te kunnen volmaken. De vorige had een fraaie reliëf afbeelding van zee en duin als eerste thema erop. De nieuwe medaille wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nog een

Start en Finish

Is het gebied waar je graag wilt zijn. Of ’s ochtends vol adrenaline om te starten of later op de dag om vooral na jouw inspanningen voldaan terug te kijken op weer zo’n mooie wandeldag.

Het start/finishgebied wordt mooi aangekleed en gezellig gemaakt. Op de foto slechts een lichte impressie. Daar kun je muziek verwachten en allerlei andere leuke zaken. Gegarandeerd dat er veel mensen rond lopen. Waarschijnlijk staan jouw kinderen, papa of mama, man of vrouw, vrienden op je te wachten. Fijn om ze weer te zien, toch?

DE 2e EDITIE VAN DE DUIN EN BOLLEN VIERDAAGSE

wordt gehouden op donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober 2023

Inschrijving vanaf januari 2023

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.