Kruisje, medaille of… ?

Denk mee en win een van de twee gratis
startbewijzen
 
Wij bouwen aan een traditie. Natuurlijk de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse moet nog worden georganiseerd, maar serieus… het kan weleens de allereerste van vele edities gaan worden. Maar de grote vraag wordt natuurlijk: Waar wandel je voor?
 
In Nijmegen is ooit het legendarische kruisje bedacht, net zoals de Elfstedentocht die uitreikt aan de held die de finish haalt. Een marathon levert meestal een fraaie medaille met een mooie symbolische afbeelding of zelfs een verhaal erop. Dus… Wat gaan wij doen in de Duin en Bollen Vierdaagse?
 
Denk mee over een mooie symbolische beloning voor de klasbak die na 4 volle dagen de eindstreep haalt. Wordt het een kruis, een medaille of iets anders en wat moet er op staan…? Schrijf hieronder jouw idee of stuur een mailtje naar info@db4daagse.nl.
 
Onder de meedenkers verloten wij twee gratis startbewijzen op een zelf te kiezen afstand. Als je al hebt ingeschreven, krijg je gewoon jouw geld terug. En last but not least… je wint de eeuwige roem als bedenker van de nieuwe traditie in de Duin en Bollen Vierdaagse… De actie duurt tot 17 januari.

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.