Wij hebben ervoor gekozen om met mooie, gelaagde medailles te gaan werken voor iedere deelnemer die een van de afstanden in de Duin en Bollen Vierdaagse uitloopt.

De kleur van de medaille wordt metaal en de lagen en afbeelding worden in 3D erop geplaatst. Het lint verschilt van kleur voor iedere afstand. De kleuren horen bij de standaardkleuren van de Duin en Bollen Vierdaagse.

De bedenkster is kunstenares Arjenne Ruigrok uit De Zilk (waar wij inderdaad doorheen wandelen). Zij heeft gekozen voor de thema’s van de streek, te beginnen bij Zee en Duin. In de volgende jaren kan dus een serie van 5 opgebouwd worden, want dan komen de andere thema’s aan bod.

Op de voorzijde prijkt een groot cijfer 1 als teken dat dit jouw allereerste Duin en Bollen Vierdaagse is. Op de achterzijde komt een korte verklarende tekst en blijft er ruimte genoeg om de eigen naam te laten ingraveren.

Bij de medaille hoort tevens een certificaat waarmee de organisatie officieel verklaart dat jij de Duin en Bollen Vierdaagse hebt uitgelopen.

Deze medaille wordt uitgereikt aan alle vierdaagse-wandelaars die de volle vier dagen hebben uitgewandeld. Heb je een dagkaart gekocht en de afstand uitgelopen, ontvang je alleen het certificaat.

Kortom, ga in training of liever nog, schrijf in en ga in training. Dan heb je een “stok achter de deur”.

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.