Duin en Bollen Vierdaagse en Nederzandt bundelen krachten tijdens 2e editie

Vrijstaat Nederzandt en de Duin en Bollen Vierdaagse hebben de intentie uitgesproken om te gaan samenwerken. De samenwerking zal tot stand komen tijdens de tweede editie van de Duin en Bollen Vierdaagse, waarbij de vierdaagse-organisatie een speciale chillplek zal inrichten met ondersteuning van Nederzandt.

De Duin en Bollen Vierdaagse, een populaire jaarlijkse wandeltocht door het prachtige duin- en bollengebied, heeft zich snel ontwikkeld tot een belangrijk evenement voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het evenement trok vorig jaar drieduizend deelnemers uit het hele land en wordt gehouden van 12 tot en met 15 oktober 2023.

Vrijstaat Nederzandt is een bijzondere locatie aan de Langevelderslag waar gastvrijheid, gastronomie en creativiteit samenkomen. Met een prachtig strandpaviljoen, sfeervolle evenementenlocaties en een unieke ambiance biedt Nederzandt straks ook aan de wandelaars een welkom tussenstation.
De plek waar nu de bruisende beachclub staat, is historisch. Al in de veertiende eeuw stond er de Kapel in het Langeveld.

Tijdens de tweede editie van de Duin en Bollen Vierdaagse zal bij Vrijstaat Nederzandt een speciale chillplek worden ingericht waar vooral op de finaledag een gezellige, ontspannen sfeer wordt geboden voordat de deelnemers hun slotkilometers gaan volbrengen. De precieze invulling van de samenwerking en de activiteiten op de chillplek worden op een later moment bekend gemaakt.

 

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.