Nu ook bij de Duin en Bollen Vierdaagse
Luba: het grootste uitzendbureau voor het MKB

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. We maken de snelste match tussen vacatures en lokaal talent. Met 50 vestigingen zijn we altijd in de buurt. Daarom haken we aan bij de Duin en Bollen Vierdaagse!

De meeste banen bij de beste werkgevers
Het grootste uitzendbureau voor het MKB ben je niet zomaar. We hebben de meeste vacatures bij de beste werkevers. Om de juiste kandidaten aan bedrijven voor te stellen, gaan we altijd eerst bij het bedrijf langs. Zo komen we alles te weten over de organisatie, werkplek en functie.

Solliciteer zoals jij wil
Bij Luba solliciteren kandidaten zoals ze willen. Daarna gaan we persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens gaan we meteen aan de slag! We houden kandidaten op de hoogte via de mail, app of door te bellen.

We schuiven aan bij iedere sollicitatie
Gaat een kandidaat naar een sollicitatiegesprek? Dan gaan we altijd mee. Zo blijven we betrokken en zorgen we dat vacature succesvol wordt ingevuld.

Regelmatig evalueren
Is een kandidaat aan het werk? Dan blijven we betrokken. We bellen, komen langs en kijken hoe we kunnen helpen bij de ontwikkeling.

Meer weten?
We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen. Kijk op www.luba.nl

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.