Supermarkt Hoogvliet heeft zich voor de komende drie jaar als sponsor verbonden aan de Duin en Bollen Vierdaagse. De keten adopteert de wandelroute van vijf kilometer die daarom de ‘Hoogvliet 5 kilometer’ zal worden genoemd. Daarnaast levert Hoogvliet de gezonde drankjes en tussendoortjes op de chillplekken waar wandelaars even kunnen uitrusten. De Duin en Bollen Vierdaagse is een nieuw wandelspektakel dat van 13 tot en met 16 oktober 2022 wandelaars van alle leeftijden langs dorpen in de duin- en bollenstreek voert.

Voor Hoogvliet lag de samenwerking met de Duin en Bollen Vierdaagse voor de hand. Met meerdere vestigingen in deze regio en een belangrijke plaats voor gezonde families in de bedrijfsstrategie, hoefde er niet lang nagedacht te worden over deze sponsoring. Mark Rietbergen (senior marketeer bij Hoogvliet):  “Wat is er nu fijner dan lekker wandelen met je gezin, vriendinnen, clubgenoten of collega’s? Het mooie van deze wandelvierdaagse is dat je ook als minder geoefende wandelaar kunt meedoen, want er zijn ook korte routes én je kunt er ook voor kiezen om op één van de dagen mee te lopen als vier dagen niet in de toch al drukke agenda past. Het hele concept matcht ontzettend goed met Hoogvliet en alles waar wij als supermarkt voor staan: lekker bewegen, gezond eten en samenzijn met familie. We zijn ontzettend trots dat we partner mogen zijn van deze gloednieuwe wandeltocht, waarvan we hopen dat het over een paar jaar net zo’n klassieker is als de Nijmeegse Vierdaagse.”

Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse is ook tevreden: ”Hoogvliet is een fijne partner die onze wandelaars gezonde voeding gaat voorschotelen nu en in de komende jaren, die zich bovendien aan de 5 kilometer verbindt. Wat willen wij nog meer? Ik ben trots op deze samenwerking.”

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.