De Duin en Bollen Vierdaagse en het hippe sokkenmerk Sockwell gaan een samenwerking met elkaar aan. Sockwell presenteert zich tijdens de nieuwe vierdaagse op meerdere manieren. Bijvoorbeeld bij Schouten Schoenen in Noordwijkerhout en in verschillende online-acties.

De eerste winactie is er een om te vieren dat Sockwell is toegetreden tot het sponsorgilde van de Duin en Bollen Vierdaagse. Onder alle inschrijvers van de Duin en Bollen Vierdaagse worden 3 paar Sockwell Socks naar keuze verloot. De actie loopt tot 14 augustus.

Goede wandelsokken zijn onmisbaar voor een lange wandeling, backpacken, een stevige hiking tocht door de bergen en andere outdoor activiteiten. Bij Sockwell heb je een ruime keuze uit wandelsokken voor dames en heren.

Sockwell wandelsokken met compressie bieden een optimale bloedcirculatie door de 4-zone compressie. Dit minimaliseert blaren, zweetvoeten, zwellingen en reduceert vermoeide of opgezwollen benen.

De sokken zijn samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke materialen zoals bamboe, merino- en alpacawol. De sokken zijn er in allerlei kleuren en prints maar bovenal functioneel voor iedere wandelaar.

Voor meer informatie https://sockwell.nl/collections/wandelsokken
Als sponsor van de Duin en Bollen Vierdaagse komt Sockwell zelf ook nog met zeer aantrekkelijke acties voor alle deelnemers. Hierover binnenkort meer!

Op de foto overhandigt Debby Schouten van Schouten Schoenen een paar Sockwell Socks aan Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse.

Door hier uw e-mailadres in te vullen schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.